Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu’nu Ziyaret Ettik

16991559_1278602238860651_5659882567702455763_o

Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu nezaket ziyaretinde bulundu. Görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Başkan Subaşıoğlu vakfın çalışmalarında destek sözü verdi.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, Belediye Başkanı olarak destek konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 1961 yılında dedesinin Kızılcabölük’te 1 yıl görev yaptığını ifade eden Subaşıoğlu, Kızılcabölük’ü takip ettiklerini belirterek Vakıf Yönetiminin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli de Vakıf olarak projelerin devam ettiğini ifade ederek şimdiye kadar eğitim konusunda 2 bin Üniversite öğrencisine burs sağladıklarını, bursların devam ettiğini söyledi. Eğitimin yanı sıra sosyal etkinliklere de ağırlık verdiklerini dikkat çeken Başkan Osman Erkli; “Merkezefendi Belediyesinin yapmış olduğu sosyal etkinlikleri takip ediyoruz. Yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kızılcabölük olarak düzenlemiş olduğumuz etkinlikler ile Merkezefendi Belediyesi’nin yapmış olduğu sosyal etkinlikler Off-Road olsun oyunları olsun, Yürüyüşler olsun birbiriyle örtüşüyor. Bizde vakıf olarak etkinliklerimizde başkanımızdan destek istiyoruz. Başkanımızın ilgisinden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Subaşıoğlu ziyaretten dolayı memnun kaldığını ifade ederek, Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.16991559_1278602238860651_5659882567702455763_o