Koruyucu Aile Derneği’nden Vakfımıza Ziyaret

DSC_0053 1_1024x685

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Vakfımızı ziyaret etti.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve Yönetim Kurulu üyelerimizin de bulunduğu toplantıda Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Koruyucu Aile Derneği ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan Koruyucu Aile’nin öneminden söz ederek, “İki biyolojik oğlumun yanı sıra dört kız çocuğunun da koruyucu ailesi olmayı üstlendim. Kendi deneyimlerim doğrultusunda doğru bir model olduğunu düşündüğüm koruyucu aile hizmet modelinin yaygınlaştırılması adına çalışmalar yapıyorum. 2009 yılında kurduğumuz ve başkanlığını üstlendiğim Denizli Koruyucu Aile Derneği ile bu çalışmalarını ulusal ve uluslararası alanda yürütmeye devam ediyorum. Bugün ziyaret ettiğimiz Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kuruluna bize göstermiş oldukları ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Vakıf Başkanımız Osman Erkli de kardeş derneklerle işbirliği içinde olduklarını ifade ederek, “Koruyucu Aile olmanın önemli olduğunu biliyorduk, bugün bir kez daha anladık. Denizli Koruyucu Aile Derneği ile her zaman işbirliğine hazır olduğumuzu ifade ettik.”dedi.

DSC_0053 1