Kızılcabölük’ten Gönül Köprüsü

IMG_6952_1024x576

Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu olarak başlattığımız kampanyada Doğu’da zorlu koşullarda görev yapan, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin moral ve motivasyonunu arttırarak yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla özel olarak hazırlanan pasta, kuruyemiş çeşitleri, tişört, Kızılcabölük’te dokunan mendillerin ve öğrencilerimizin yazdığı mektupların bulunduğu paketlerimizi gönderdik.
Askerlerimizin ve polislerimizin verdiği mücadelede onların yanında olduklarını göstermek ve destek olmak amacıyla Yönetim Kurulu ile beraber ortak fikirle kolilerin hazırlandığını ifade eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, “Güvenlik güçlerimiz bizim canımız, ciğerimiz. Bizim için Doğu ve Güneydoğu’da canlarını hiçe sayarak çalışıyorlar. Onların yüzünde güzel bir gülümseme, gözlerinde bir mutluluk görebilmek amacıyla Kızılcabölük Halkı olarak naçizane hediyelerimizi hazırladık. Bunu başarabilirsek ne mutlu bize. Allah onların yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla. ” dedi.IMG_6938_1024x768

IMG_6940_1024x768

IMG_6952_1024x576