Festival Ağamız Osman Zolan!

13339679_1781382202090304_8841696447578675022_n

Bu yıl 8-9-10 Temmuz’da 22. Si düzenlenecek olan Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret eden Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetimi Başkan Zolan’ı festival ağası ilan ederek, ağalık kasketini ve poşusu takdim edildi.

13339679_1781382202090304_8841696447578675022_n

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Başkan Yardımcısı Osman Gönlüm Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmelerde Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından Başkan Zolan Festival ağası seçildi. Bu yıl 22.si düzenlenecek Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda festivali için tüm desteklerini sağlayacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, köklü bir geçmişi olan Kızılcabölük Mahallemiz Denizli için önemli bir yer. Kızılcabölük’ün hem tarihi geçmişi hem kültürü hem de tekstile olan katkısının çok önemli olduğunu dile getiren Zolan, Festival için bütün desteğin sağlanacağını söyledi. Zolan; “21 yıldır devam eden geleneksel hale gelmiş festivalimiz devam edecek. Bu bizim için önemli bir görev. Yapılan bütün etkinliklerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak Kızılcabölüklülerin yanında olacağız. Festival için gereken desteği sağlayacağız” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür eden Vakıf Başkanı Osman Erkli, geleneksel hale getirilen Denizli’nin en eski festivallerinden biri olan Kızılcabölük Festivali için hazırlıklara başladıklarını ifade etti. Erkli; “Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Vakfı’nın katkılarıyla bu yıl 22. Kez festivalimizi düzenleyeceğiz. Geleneği sürdürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetimi Başkan Zolan’ı festival ağası ilan ederek, ağalık kasketini ve poşusu takdim etti.13407016_1781382235423634_8123792751184457171_n