Eğitime Desteğimiz Hemşehrimiz İle Van’a Ulaştı

eğitime destek (3) 1

Vakfımızın eğitime destek kampanyası çerçevesinde topladığı kitap ve kırtasiye ürünleri Van’ın Özalp İlçesinde öğretmenlik yapan İbrahim Ozan vasıtasıyla ilkokul öğrencilerine ulaştırıldı.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, eğitime olan desteklerinin devam ettiğini ifade ederek, Van’da öğretmenlik yapan İbrahim Ozan’ın çağrısı üzerine vakıf olarak harekete geçtiklerini söyledi. Erkli; “Vakfımız aracılığı ile başlatmış olduğumuz yardım kampanyası çok güzel sonuçlar verdi. Kitaplarımızı, defterimizi ve kırtasiye malzemelerimizi okulumuza ulaştırdık. Bizim vakıf olarak eğitime katkılarımız devam edecek” diye konuştu.

Hemşehrimiz Öğretmen İbrahim Ozan da, “Okul araç ve gereçlerini bizzat okulumuza kendim getirdim. Burada sadece 3-5 kitap görme fırsatı bulabilen çocukların daha fazla kitabı bir arada görünce yaşadıkları sevinç anlatılmaz. Her sene olduğu gibi bendeniz Kızılcabölük’te yapılacak olan tüm eğitim çalışmalarında yer almaya hazırım. Bir Kızılcabölüklü olarak bu yardım için elinden geleni esirgemeyen Başkan Osman Erkli, Başkan Yardımcısı Osman Gönlüm ve Yönetim Kurulu üyelerine yardımlarını gönülden yapan ismini bildiğim bilmediğim tüm herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunarım”dedi.

eğitime destek 1

eğitime destek (3) 1