29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kızılcabölük’te Coşkuyla Kutladık

14890519_1841622306066293_8901812200437129642_o

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kızılcabölüklüler Fener Alayı ve Mehter konseri ile coşkuyla kutladı. Kızılcabölüklüler Vakfı’nın organize ettiği fener alayı etkinliğine yoğun katılım oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kızılcabölüklüler Vakfı’nın organize ettiği fener alayı ve mehteran konserine ilgi büyük oldu. Etkinliğe Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, CHP İlçe Başaknı Erdoğan Şama’da katıldı. Kızılcabölük girişindeki Özay Gönlüm Parkı’nda buluşan coşkulu kalabalık mehteran eşliğinde yürüyüş yaptı. Gençlerin taşıdığı meşaleler ve Türk Bayrakları ile Kızılcabölüklüler ve protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Halkın yoğun alkışlarıyla karşılanan Mehteran unutulmaz bir gösteri gerçekleştirdi.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kızılcabölük’te Fener Alayı ve Mehteran eşliğinde çok büyük coşkuyla kutlayan hemşerilerimize minnettarım. Kızılcabölüklü olmanın farkındalığını bir kez daha ispatladık. Bunda beraber görev aldığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, halkımıza, emek veren kardeşlerimize ve Osmanlı Mehteran ekibine yaşattıkları bu Cumhuriyet çoşkusundan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum biz Kızılcabölük’e gerçekten sevdalıyız” dedi.

14890519_1841622306066293_8901812200437129642_o

14918785_1841624272732763_4140083294582975236_o