10. Olağan Genel Kurulumuz Yapıldı

10410538_10208039683405073_2896158303852632407_n

Kızılcabölüklüler Vakfı’nın 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurulda geçen dönem başkanlık yapan Ferhat Kuvvetoğlu aday olmazken, tek liste ile gidilen seçimde Osman Erkli başkan seçildi.

12063350_10208039682205043_7711919561499800383_n

Kızılcabölüklüler Vakfı’nın 10. Olağan Genel Kurulu Taç Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Vakıf Kurucular Kurulu ve üyelerin katıldığı genel kurula tek listeyle gidildi. Oluşan liste oy birliği ile seçildi. Divan Başkanlığını eski Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi’nin yaptığı genel kurulda Kızılcabölüklüler Vakfı yeni Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli oldu. 18 yeni üyenin katıldığı genel kurulda konuşma yapan yeni Başkan Osman Erkli, hedeflerinin Kızılcabölük’ün adının daha fazla duyulmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, Ferhat Kuvvetoğlu ve yönetimine teşekkür etti. Amaçlarının birlik ve beraberliği daha ileri noktalara taşımak olduğundan söz eden Erkli; Kızılcabölük köklü bir geçmişe sahiptir. Bu dönemde eğitim çalışmalarına ağırlık vermeyi planlıyoruz. Kızılcabölük’lü üniversite öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Vakıf olarak ticari faaliyetlere de ağırlık vermek istiyoruz. Vakfın gelirini arttırmak istiyoruz. Nişan, düğün, nikah ve toplantılar için pano çiçek hazırlanmasını daha düzenli bir şekilde yapacağız. Ziyaretler ve mesleki tanıtım çalışmalarımız olacak. Web sitesinin güncellenmesi ve sosyal medyaya ağırlık vereceğiz. Festival ve yol yürüyüşlerimiz devam edecek. Öğretmen ve öğrenci buluşmalarını sağlayacağız. Kızılcabölük’lü bayanların sağlık konusunda bilinçlenmesini sağlayacağız. Kızılcabölük’te bulunan eski ortaokulun kiralanması konusunda çalışmalarımız olacak. Biz Kızılcabölük için çalışacağız. En önemlisi birlik ve beraberliği sağlamak istiyoruz. Geçmiş dönem başkanımız Ferhat Kuvvetoğlu’na ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

6149_10208039677324921_171872982610540998_n

67190_10208039677164917_453545552262483038_n

KIZILCABÖLÜK MEDENİYETİN MERKEZİ

Genel Kurul’da divan başkanlığını yürüten Eski Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi açılış konuşmasında Kızılcabölük’ün idari yapısında değişme meydana geldiğini ifade ederek, “Mahallemizin idari yapısında her şey olabilir. Kızılcabölük Mahallede olsa Köy de olsa Kasaba’da olsa fark etmez. Orada ruh var. İdari olarak mahalle olduk üzüldük ama içimizde hep bir ruh var. Biz mahalle olduk ama Kızılcabölüksporumuz var ismimizi duyuran takımımız var. Kızılcabölüklüler Vakfımız var. O çalışkan insanları var. Hiç üzülmeyin. Bizim firmalarımız Kızılcabölükspor formalarımızda isimlerini taşıyorlar. Bütün Kızılcabölüklüler zamanı geldiğinde bu kutsal görevi üstleneceklerdir. Kızılcabölük medeniyetin merkezidir” diye konuştu.

941349_10208039677284920_5199307945402856987_n

ZOR BİR DÖNEMİ BAŞARIYLA ATLATTIK

Kızılcabölük Vakfı’nda geçen dönem başkanlık yapan Ferhat Kuvvetoğlu ise veda konuşmasında yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, başkanlık döneminde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirdi. Vakfın başkanlık döneminde zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Kuvvetoğlu, “Bizim dönemimizde Kızılcabölük Mahalle olmuştu. Sancılı bir dönemi hep beraber atlattık. Güzel çalışmalarımız oldu. Kızılcabölük Mahalle olmasına rağmen Tavas Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Festivalimizi ve Yol yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliği sağladık. Yeni yönetime de bundan sonra başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

12039757_10208039681445024_1481967059036631279_n

10258684_10208039679284970_3143276772462644323_n

İŞTE YENİ YÖNETİM

Tek liste ile seçime giren ve başkan seçilen Erkli’nin yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:

İkinci Başkan Osman Gönlüm. Genel sekreter Metin Dayıoğlu. Sayman Gülay Ulukoç. Yönetim kurulu üyeleri : Ramazan Yılmazlı, Ali Mete Aktaş, Leman Tayanç, İsmail Gürel, Osman Ulubaşoğlu, Abdullah Gönültaş, Bekir Sıtkı Kocayiğit , Volkan Sepin , Hilmi Gökçe , Hasan Çağırıcı, İbrahim Çöllü,

Denetim Kurulu Üyeleri: Arif Yağlıca, Melihşah İzmirlioğlu, Fatma Tokur, Ramazan Usta ve Kudret Erdik.

Genel Kurulda söz alan kurucular ve katılımcılar tüzük değişikliğine giderek günün şartlarına uygun maddelerin eklenmesi, mevcut tüzük maddelerinin güncellenmesi, üye kaydı ve daha değişik konularda yönetim kuruluna görev verilerek komisyon oluşturup, Kızılcabölük için yapılacak çalışmalarda daha etkin rol oynanmasını gündeme taşıdılar. Ayrıca Genel Kurulda Kızılcabölüklüler Vakfı’na 18 yeni üyenin katılımı çoğunluğun oyuyla kabul edildi.

10410538_10208039683405073_2896158303852632407_n